Salutare,
Este primul meu post aici. Sper ca sa si invat mai multe despre arta filmului, pentru ca de obicei avem ce invata de la alti forumisti, indiferent de tipul forumului, dar, referitor la filme, si din scurt-metraje se pot invata lucruri interesante.
On-topic: La inceput, "Despartire" mi sa parut un pic "agitat" (de la filmarea cu camera in mana operatorului si mi-a starnit un sentiment de deja-vu). Dar montajul interesant, imaginea (mi-a placut ca in secventa din restaurant, nu prea a fost aratata fata, ci doar baiatul caruia aceasta nu i se adresa; de asemenea am observat si umbrele care le poate avea cineva intr-un pasaj subteran (nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu m-am dat jos din masina vreodata intr-un asemenea loc sa imi vad umbra :lol: ), actorul (care desi nu prea il sufar s-a mulat pe rol + plus faptul ca nu si-a schimbat identitatea complet, adica a fost recunoscut de tipele acelea din parc, de taximetrist, ca este actor din telenovele). Mi-a mai placut cum a fost filmat genericul de la inceput.
Deci, nu stiu cand au trecut cele 10 minute.
p.s.: N-am vorbit despre ideea care se desprinde din film pentru ca sunt sigur ca au apreciat-o/ criticat-o si altii inaintea mea (inca nu i-am citit).
Saltu, Mihai
|