Originally Posted by Pitbull:
Parcä-ti dädusem o jucärie nouä, la "In suturi", vezi cä te-asteaptä! Pun mâna pe toroipan si treci la antrenamentul din seara asta.
|
Toroipan pt mine inseamna manuirea pixului cu gel negru pe coala de xerox A4.
M-am lasat de de-astea, am devenit mai intelept, mai PRAGMATIC. Si pana la urma totul e zadarnic (am un scenariu in preproductie: "
Zadarnicia", pariez cu toti fratii mei cinemagisti ca synopsisul gasit de mine ar lua hbo-ul fara drept de apel daca ar fi devoltat de un silver_boy ori Keep ori NoOne; Pitbull l-ar duce la Oscaruri, fara discutii; nu, ca nu bat apropouri, niciodata nu bat apropouri - rimeaza cu popouri - deci nu bat nicaieri, doar asa...aaa! si n-am timp de el, am altele pe cap, asta e ideea
Cat despre "eroii" astia fabricati dupa modelu' clasic sunt satul iar victoria e deja asigurata dinainte de lupta - nu m-ar bate nimeni. De faot cand scriu, scriu lejer, relaxat si imi iese struna plus ca am un arsenal intreg de nestemate verbale in cartulii galbenite asezate din strabuni in stratati pe rafturi impaienjenite aflate in beciuri obscure. Sunt alte vremuri acum. Timpu' e pretios, ziua de 24 s-a facut din '87 la 16 da' eu cred ca e acum si mai jos, undeva la 12!
Dupa cum vezi, numa' de suturi n-am eu chef si timp acusica.
TOTUL E ZADARNIC. Good-bye!