Thread: "Rambo IV"
View Single Post
Old 14 Mar 2008, 21:44   #24
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Cenzura...am "invatat" din "This Film is Not Yet Rated" ca violenta in general in filmele americane este privita cu alti ochi fata de secventele de fornicare...cand evident, e o mare aberatie. Cand mor mai multi oameni? Cand ucid alti oameni sau cand se f*t unul ca altu?
Deci ratingul e indulgent si spun putin prin asta...nu e nevoie de cantitati uriase de sange fals si parti omenesti facute pe calculator ca sa ma faca sa simt ca prin filmul asta se trage un semnal de alarm pentru nu stiu cate nedreptati din lume.
Iar Stallone n-a fost asa de bun in primul Rocky sa primeasca Oscarelul pentru cel mai bun scenariu. Check it out. A primit nominalizarea.

Totusi, compararea cu un film de cat B nu e degeaba. Filmul poate fi rezumat in cateva remarci sarcastice:
crime sangerii - personaj principal cu idioti neinarmati intr-o misiune sinucigasa (convingerea personajului principal destul de rapida din cauza ca n-am mai vazut o blonda buna de mult timp) - calatorie plina de nimic (tensiune sau altceva) - montaj cu amintiri din copilarie - idioti capturari - misiune de salvare - mult, mult sange (si asta de'a lungul filmului, nu numai in final).
Puteam sa-l fac si mai subtire dar apoi ma luai ca am uitat nu stiu ce faza importanta ce arata ca filmul asta e unul artistic, de fapt.

Mie mi s-a parut ca m-am uitat la un film de pe Pro(st)TV, unul de ala prost, la 10 noaptea...din cauza ca exista un singur actor cunoscut iar restu asa fel incat toata atentia sa cada pe actorul cunoscut.
Vezi filmele cu vandamã si seagal.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif