View Single Post
Old 14 Mar 2008, 20:09   #32
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by Alex Leo Serban:
as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!

motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta.

va multumesc
ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata!

Multumesc de gandurile bune! M-am obisnuit sa te vad cerand banarea userilor care mai au coloana vertebrala ... dar motivele tale sunt din ce in ce mai fantastice ...

Si parerea mea despre tine nu avea conotatii sexuale, ma bazam doar pe ideea ca un individ care se comporta ca un pusti razgaiat, si care nu a realizat foarte multe in viata -din punctul meu de vedere- poate fi considerat frustrat.

Si sper ca iti dai seama ca recunosc influenta pe care o ai prin cercurile cinemagice, insa nu ma afecteaza asta prea mult ... nu sunt genu' care sa stea agatat de un user pe un site despre filme .. pot intra cu 1001 de useri sa vad lucrurile interesante care se discuta pe aci...

Ca sa intelegi totusi de ce imi place cinemagia:
1. aici am descoperit cele mai tari filme
2. aici am citit cele mai tari comentarii despre ele
3. aici am 'cunoscut' oameni extraordinari

... si ar mai fi multe..atat negative, cat si pozitive ...

Ideea e ca in 2004 acest forum gemea de informatii de calitate (inclusiv postarile tale). De atunci, conflictele intre useri au tot eliminat din partea buna de pe site. A plecat gasca lui Emanuel, si a venit alta, mult mai slaba calitativ -parere personala-. De atunci, sectiunile mele preferate au luat-o in jos, singurele pe carele mai citesc sunt cinematografia romaneasca - are informatii bune -, atelierul si cafeneaua + condica (la capitolu barfe).

Si cand vad tot felul de p.u.la.lai, sa-mi fie scuzata expresia, ca vin si se sparg in figuri pe aci, sa nu ma distrez cu ei?

Whatever, de injuraturi in timpu liber n-am nevoie, asa ca ma pot lipsi de aceste delicii cinemagice (desi tre sa recunosti ...certurile dintre tine si nume erau delicioase...)

Si asa, ca o ironie, cred ca esti primu critic de film pe care l-am citit... asta era prin libertatea ..acum ..muuuuulti ani, cand nu intelegeam de ce tipu ala nu comenta filmele din cinematografe si baga in coloana aia alte ciudatenii.. pe care le-am descoperit cand s-a inventat kazaa si pe la noi..

Ave!
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif