ctp? :-j
acu-s vreo 2 ani, ctp scria ca in america, pe autostrazi exista o banda speciala pe care nu pot circula masini decat daca au minim 3 (trei) pasageri.
:shock: :lol:
si de atunci nu mai citesc nimic scris de el. jur pe licenta mea de taximetrist in chicago ca pe hov lane se merge cu doar 2 (doi) pasageri. bagi ca si interdictia asta nu se aplica tot timpul ci e cu orar. plus ca fiecare stat are reglementari proprii iar hov lane e o raritate.
azi i-am citit critica postata aici si raman la aceiasi parere. ctp se pricepe la film cam cum are si driver licence (usa).
citind topicul asta mi-am adus aminte de proverbul cu piatra, apa si inteleptii...si cand scriu asa ceva nu ma gandesc la nae decat cu admiratie. pt filmele anterioare, chiar si pt asfalt tango. dar restul e tacere...
ghidupu
Quote:
...De ce devine atat de inconsistent? A vrut sa se detaseze de Puiu and comp, a vrut prea mult mainstream si a sfarsit in a se detasa de el insusi, ratand aproape integral un film...
|

touch da base
hm... e mai subtire decat mi-as fi imaginat in cele mai pesimiste momente. si cred ca e oarecum firesc sa fie asa. e un scenariu mai vechi si trebuie ca cele scrise mai tarziu sunt mai bune. intre occident si 432 e o mare diferenta. oare cum ar fi fost primit occident daca ar fi fost produs la 5 ani dupa 432 ?