View Single Post
Old 13 Mar 2008, 17:23   #56
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by Pitbull:
In genere, când cineva are o propunere constructivä si pozitivistä, trebuie s-o încurajati, nu sä vä puneti de-a curmezisul. Fie si numai din principiu. Deci, nu ziceti "terminati", ci "începeti!".
Vom începe. Sau, mäcar, vom încerca. Ideea e bunä, si meritä.

Pitbull, pe zi ce trece te iubesc din ce în ce mai mult, tu eºti întruchiparea politicianului ideal. Candideazã ºi te voi vota.

--
Personal sunt oarecum de pãrerea Proletarului, numai cã acel pensionar nu va merge la film nu pentru cã s-a dezobiºnuit, ci pentru cã e MAI VITAL sã dea banii ãia pe întreþinere ºi/ sau medicamente. Oricum, mai sunt ºi excepþii... cele dupã care eu mor. Uhhh!

Eu am altã propunere: hai sã facem un Cinematograf, un ALTFEL de cinematograf unul numai cu filme de calitate ºi cu preþuri rezonabile, ceva creat pentru sufleþel nu pentru pungã!

--
Eh... ãsta fu un atac de reverie. Dar eu personal simt atât de dureros ºi de tragic lipsa filmului de calitate... ºi mi s-a cam laut de DC++ ºi de "dã ºi mie", de 2 zile mã tot strãdui sã descarc "Dragostea în vremea holerei", ºi paradoxul dracului, dupã ce-am instalat noua veriune DC++ mã pricopsi doar cu partea a doua a filmului, prima nu vrea cu niciun chip sã se descarce, prea mulþi useri, etc! N-ar fi fost mai plãcut ºi deloc stresant sã merg la cinema ºi sã vãd filmul?!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif