View Single Post
Old 13 Mar 2008, 14:28   #146
rocky
Veteran

rocky

Mie cel mai mult imi place It's film. It's on.

Poate in alte parti sa stai sa faci pluta in piscina dupa ce ai dat un brand. La noi, nici o sansa.
Si eu habar n-am avut atunci ca o sa ajungem aici. Am scris o emisiune de film si m-am dus cu ea la o televiziune noua, Prima tv (mi s-a parut ca aici e locul meu), sa rup gura tirgului cu ideile mele inovatoare. Insa pe atunci nu aveam computer, asa ca am scris propunerea pe o foaie sau doua la masina de scris. Cred ca cinemagia e primul titlu care mi-a venit, intr-un minut. Nu mai stiu decit ca decorul era portocaliu si ca voiam sa fac un concurs de scurt metraje, iar premiul era realizarea celui cistigator. Nici nu mi-a trecut prin minte sa mi-l inregistrez, pentru ca ma duceam la tatal unui bun :D prieten.
Televiziunea se afla in doua camarute deasupra restaurantului La mama de azi, de pe Delea Veche (parca asa se numeste strada), erau la inceput. Tatal prietenului mi-a zimbit frumos si mi-a zis: inca nu incepem, te anuntam noi.
Era in ianuarie-februarie. Am stat si am asteptat. In decembrie parca, a inceput sa emita Prima Tv. Si, big surprise, in program era si emisiunea Cinemagia, insa o facea altcineva. Am ramas tablou, ceva intre Dali, Sabin Balasa si Chirico.
Nu am deschis niciodata subiectul cu prietenul meu, mi s-a parut mult prea penibil.
Emisiunea a tinut vreun an, parca, apoi a disparut. Am preferat sa ma bucur cind o vad, chiar daca nu era ce voiam eu, si sa iau partea pozitiva. Le placuse tuturor, atit de mult incit sa si-o insuseasca. Desigur, nu e exclus ca noua emisiune sa fi avut alt titlu si cuiva sa-i fi ramas in minte titlul meu si sa-l ofere, ca si cum ar fi fost al lui. Asemenea lucruri se intimpla, dar tot e bine, inseamna ca ti se lipeste de creier.
Apoi, am vazut ca s-a facut site. Si iar m-am bucurat. Insa nu am avut inima sa intru sa comentez decit abia anul trecut, cind m-au iritat foarte tare alte furaciuni si n-am mai putut sta deoparte. Si am zis ca, daca nu intru pe site-ul al carui nume l-am dat eu, atunci unde?
Si asa am aflat eu ca trebuie sa-ti protejezi cit poti orice ideiutza, cit de mica, lucru pe care il fac in permanenta de atunci.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif