Mie cel mai mult imi place It's film. It's on.
Poate in alte parti sa stai sa faci pluta in piscina dupa ce ai dat un brand. La noi, nici o sansa.
Si eu habar n-am avut atunci ca o sa ajungem aici. Am scris o emisiune de film si m-am dus cu ea la o televiziune noua, Prima tv (mi s-a parut ca aici e locul meu), sa rup gura tirgului cu ideile mele inovatoare. Insa pe atunci nu aveam computer, asa ca am scris propunerea pe o foaie sau doua la masina de scris. Cred ca cinemagia e primul titlu care mi-a venit, intr-un minut. Nu mai stiu decit ca decorul era portocaliu si ca voiam sa fac un concurs de scurt metraje, iar premiul era realizarea celui cistigator. Nici nu mi-a trecut prin minte sa mi-l inregistrez, pentru ca ma duceam la tatal unui bun :D prieten.
Televiziunea se afla in doua camarute deasupra restaurantului La mama de azi, de pe Delea Veche (parca asa se numeste strada), erau la inceput. Tatal prietenului mi-a zimbit frumos si mi-a zis: inca nu incepem, te anuntam noi.
Era in ianuarie-februarie. Am stat si am asteptat. In decembrie parca, a inceput sa emita Prima Tv. Si, big surprise, in program era si emisiunea Cinemagia, insa o facea altcineva. Am ramas tablou, ceva intre Dali, Sabin Balasa si Chirico.
Nu am deschis niciodata subiectul cu prietenul meu, mi s-a parut mult prea penibil.
Emisiunea a tinut vreun an, parca, apoi a disparut. Am preferat sa ma bucur cind o vad, chiar daca nu era ce voiam eu, si sa iau partea pozitiva. Le placuse tuturor, atit de mult incit sa si-o insuseasca. Desigur, nu e exclus ca noua emisiune sa fi avut alt titlu si cuiva sa-i fi ramas in minte titlul meu si sa-l ofere, ca si cum ar fi fost al lui. Asemenea lucruri se intimpla, dar tot e bine, inseamna ca ti se lipeste de creier.
Apoi, am vazut ca s-a facut site. Si iar m-am bucurat. Insa nu am avut inima sa intru sa comentez decit abia anul trecut, cind m-au iritat foarte tare alte furaciuni si n-am mai putut sta deoparte. Si am zis ca, daca nu intru pe site-ul al carui nume l-am dat eu, atunci unde?
Si asa am aflat eu ca trebuie sa-ti protejezi cit poti orice ideiutza, cit de mica, lucru pe care il fac in permanenta de atunci.
|