View Single Post
Old 12 Mar 2008, 19:28   #93
Neuptolem
Banned

Neuptolem

A slabit de tot lumina pe topicul asta, da' las c-o reaprind eu.

Ma gandesc serios sa mai trimit 2-3 povesti deoarece din cauza fiindca am fost pus intr-o lumina cam proasta la ceremonia de decernare a premiilor Dragobetice si Valentainsetice, sunt sigur ca pot da mai mult...de fapt, nu ma intereseaza si nu m-au interesat dvd-urile, nu vreau premiu, in schimb as dori de la Gloria si domnul reprezentant al EuroEnt o judecata echitabila si OBIECTIVA vis-a-vis (vizavi) de tema concursului. Si daca, si atunci voi fi notat cu 4 sau 5 sau orice alta nota ce nu merita DVD (:w00t: ) imi recunosc lipsa valorii zbierand pana in ceruri din inima Fagarasului si-napoi, aici pe forum si oriunde.

Oricum, daca juriul nu doreste asta, nu pot obliga ca nu-s tembel si n-am s-o mai rog a doua oara, dar eu tot am sa postez niste povesti 100% sigur mai bune decat ale Blodymarei sau Gabrieleimoca sau Edidocului.

Eh, poate am nevoie si de un numar de psiholog, imi puteti lasa aici niste numere dar asta nu inseamna ca sunt nelalocul meu, numai in Romania exista mentalitatea asta ca daca mergi la psiholog esti considerat nebun la propriu, adica in nedeplinatatea facultatilor mintale, ceea ce eu nu cred ca sunt in nedeplinatatea facultatilor mintale. Mai, m-a doborat psihic neparticiparea mea la HBO anul asta (si mai fac si advertising agresiv pe post) la concursul de scenarii, chiar sufar cand ma gandesc ca nu mai verific in iunie site-ul sa vad daca am castigat, da' oricum, anu' trecut Mesinceanu si Rasuceanu si ailalta (respect domniei sale da' doar ca nu merita) nu meritau nominalizarea si nici bani d ela CNC ca ele deja aveau film facut, au spus si altii asta.

Eu am sa mai scriu, acum s-ar putea sa nu mai existe presiunea aia pe umerii mei si voi fi mai degajat in a gasi genialitatile story-urilor. Care din "perdanti" mi se alatura? 8) :happy:

FOR GLORYYYYY!!!! :w00t: :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif