View Single Post
Old 11 Mar 2008, 17:00   #86
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ia te uitaaaa. S-au anuntat castigatorii iar eu nu ma aflu printre ei! :w00t: Mai sa fie, am trait s-o vad si p-asta! :shock:

Felicitari Avei, Dragomarei si lui Redmen! Pe ceilalti nu-i pot felicita, pur si simplu, ceea ce au scris ei consider ca se afla la un nivel mult sub nivelul ...celorlalti, ca daca zic Neuptolem imi sariti in cap ca nu sunt fair-play sau nu am o atitudine bine-prefacuta de invins si nu stiu sa primesc esecurile. Din punctul asta de vedere regret ca am scris pt concursul asta pentru ca acest comentariu ce este doar OBIECTIV suna putin (sau mai mult) de-a-ndoaselea pentru cei ce citesc riscand sa fiu catalogat nelalaocul lui. Iarasi, ei bine, sunt satul de oameni care nu spun ceea ce simt si ceea ce trebuie, de oameni ce imbraca haina colocvialitatii si manierelor doar pt a da bine in fata celorlalti. Eu nu sunt asa, e un defect pe care sper sa-l remediez, pana la urma tre sa te conformezi sistemului ca altfel risti sa fii acredidat k paranoic sau pizmas. Chiar nu ma caracterizeaza aceasta atitudine iar mesajul prezent putea foarte bine sa nu fie scris.

Originally Posted by Gloria:
Tema concursului:
Un brief de 500 caractere pentru un scenariu legat de iubirea la/in cinema.
Din cat am inteles eu bine era vorba de o poveste ce-ar putea converge (fara prea mari modificari, schimbari, prelucrari) catre un scenariu de film, un fel de synopsis. Nu stiu ce scenarii ar putea rezulta din povestile Gabrielei Moca, Blody-Mary-ei sau lui EdiDoc (aici, in ultimul caz, Edi a avut subtilitatea sa unica de a misca niste trairi mai mult sau mai putin palpabile dpdv receptiv si as inclina totusi in proportie de 49% sa spun ca istorioara lui e buna, dar asta nu inseamna nimic caci jumatatile de masura raman tot jumatati de masura.)

Eh, dar nu va impacientati ca nu fac reclamatie sau nu-s atat de cretin sa pretind contestatii.

Fireste ca stilul nonconformist al lui Neuptolem a speriat juriul si sunt de acord ca unele afirmatii nu aveau ce cauta acolo insa am ales inca de la bun inceput sa spun ceea ce DOREAM sa spun legat de iubirea la cinema si pot afirma cu tarie ca ceea ce am scris eu este pretabil a fi dezvoltat catre un scenariu (vezi intorsatura din final cu anuntul la televiziune ce ar putea insemna totodata o intriga reusita intr-un film, urmand ca midpoin-ul sa se intample prin intalnirea - una din solutii - dintre adolescenta angelica si tanarul indragostit platonic!).

Oricum, singurul dvd ce mi-a atras atentia de-acolo e clasicul Breakfast at Tiffany's care am vazut ca-i 40 ron pe net (la salariu se rezolva! ). Iar ceea ce as mai viziona ar fi Tristan & Isolde care exista pe net, de asemenea si Paris, je t'aime. Nu, ca nu cersesc dvd-uri. :lol:
Pana la urma e laudabila initiativa CineMagiei cu acest concurs si apreciez, poate n-ar strica mai multe concursuri de felul acesta, n-o spun sa ma revansez io, insa chiar sunt supa nice vis-a-vis de alte sectiuni ale site-ului (saitului).

In concluzie, pot baga mana in foc ca singurele povesti ce ar merita ecranizate din toate cele postate sunt: povestea Avei in primul rand (cea mai buna, detasat chiar), toate scrierile Dragomarei, prima a lui Redmen (merita) iar dpdv al atractiei publicului ar merge si story-ul (tentativa, bullshit, samd :? ) lui Neuptolem. Adaug ca le-am cam citit pe sarite pe ultimele, poate merge si-o marfa marca Morphego pe-acolo, nu-s sigur, si-atat.

Va urez vizionare placuta! 8)

Nici macar mentiune frate!...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif