O spun pentru ultima oarä:
NU AM MODIFICAT NICI MACAR UN SEMN DE PUNCTUATIE IN MESAJELE TALE (cu exceptia acelui accident când am clicat pe butonul "edit" în loc de "quote", si-n loc sä te citez, te-am editat - dar, din fericite, am reusit apoi sä recuperez din cookies continutul mesajului täu si l-am restituit, într-un mesaj ulterior, cu explicatiile si scuzele de rigoare).
Sunt convins cä nici alti moderatori, sau administratorii, nu o fac; n-au timp, si nici nu le stä în fire. Nu editäm mesajele userilor decât când päcätuiesc prin injurii, divulgäri de date confidentiale, etc. Rareori a fot cazul - iar cu tine, niciodatä.
Personal, am umblat în interiorul mesajelor altora, modificându-le sensul, doar în cazul unor trolii, ca Peter Jackson, încercând ca pe calea asta sä-i descurajez. (Si în cazul unui fost user de pe-aici, acum bannat, care mä ataca personal, într-un mod foarte incoerent si comic (involuntar), desi se voia hiper-violent si super-ofensiv; înainte de a-i sterge mesajele, îmi pläcea sä mä joc cu ele; ca orice prostänac, era ultra-orgolios si se înfuria la culme.)
Deci, îti garantz: NIMENI NU A UMBLAT IN INTERIORUL MESAJELOR TALE.
|