View Single Post
Old 05 Mar 2008, 13:20   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Stii bine cä acea "autoeditare" a fost o gresealä, pe care mi-am asumat-o si am remediat-o, cu explicatiile si scuzele de rigoare.
In rest, mesajele tale nu sunt rele, ca sä fie sterse. Atâta numai cä uneori sunt postate în locuri nepotrivite (aceastä discutie, de exemplu, e de naturä administrativ-personalä, dar se formase într-un cu totul alt gen de topic - "Cel mai recent film vizionat", prelungindu-se mai mult decât era firesc pentru o simplä "parantezä"). Stii foarte bine cä ai acest obicei: îti vine câte o idee, si o abordezi acolo unde te afli, färä sä te deplasezi într-o sectiune mai nimeritä; ulterior, contribui si la expandarea dezbaterii.
Prin urmare, noi ne folosim atributiile de moderatori si administratori pentru a mentine ordinea si, atunci când unul sau mai multe mesaje sunt într-un loc nepotrivit, a le muta unde e mai bine.
Facem acest lucru tinând seama atât de imperativele ordinii pe forum, cât si de interesele userilor implicati - concret: urmare a acestor split/move-uri, mesajele tale sunt AVANTAJATE, devenind atât mai vizibile, cât si mai la locul lor.
Am mai spus asta o datä, iar acum sper cä ai retinut-o, ai înteles-o si te bucuri. :love: Nu e nevoie sä ne trimiti nici flori, nici fondante - un simplu "Vä multumesc, dragii mei" ne va unge pe suflet. :happy:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif