View Single Post
Old 01 Mar 2008, 08:54   #23
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by Alex Leo Serban:
3 c ma deranjeaza, si ma va deranja intotdeauna, in kestia asta cu 'nu mi-a placut mie, DECI filmu e prost/debutu e idiot' etc: bai frate, da kiar asha parere buna aveti dspr verdictele voastre?? eu cre k doar un critic are dreptu sa spuna/scrie k un film e prost (sprijinindu-se, desigur, p argumente, nu asha, la o bere!); ceilalti (cinefil, spectator, popor...) au dreptu sa spuna doar 'mi-a placut/nu mi-a placut'; verdictu e apanaju unui critic, restu sint mofturi... sau tacere... sau bere

No, hai cã iar am râs, prin extrapolare am dedus cã: prãjitura pe care-o mãnânc acum numai cofetarul ºtie dacã e bunã sau nu; habar n-am sã conduc maºina asta, la ea se pricepe doar proiectantul pânã ºi pilotul de formula 1 e un diletant; cine dracului sunt eu sã vorbesc despre "Copilul furat", numai McEwan ºtie ce-a vrut sã spunã; dacã nenea doctoru' spune dupã ce-mi luã ºi banii "lasã cã ºtiu eu cã nu te doare nimic, doar îþi imaginezi" trebuie sã mã aºez în pat ºi sã aºtept sã mor, nu?! ºi tot aºa ºi tot aºa...
Dilema mea este pe cine sã "cred" când mi se vorbeºte despre fericire, sau despre Dumnezeu, sau despre dragoste, sau despre vis, despre speranþã, adicã cine are dreptul sã vobeascã despre asta, a cui pãrere e mai "pertinentã"?!

---------

A... în ceea ce priveºte filmul eu sunt de pãrerea lui Sergiu.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif