View Single Post
Old 01 Mar 2008, 06:55   #21
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

deci hai sa (mai) lamurim o data un lucru:
1 nu am nimic d 'impartit' cu tudor giurgiu, sintem amici - asha cum sint si cu nae caranfil s.a. -, dar atit; faptu k filmu sau d debut mi s-a parut reusit nu este o parere singulara, incl aici p forum (vezi si cronik lu pitbull), asha k dspr c vbim aici?? dk as fi fost singuru kre sa o tina langa k 'leg. boln' e un film 'genial' in timp c toata lumea ar fi zis contrariu as fi admis sa mi s arate cartonashu galben k, deh, sint amic cu t.g.; dar asha?
2 niciodata nu m-am ferit sa spun unor regizori-amici c cred dspr filmele lor! cu riscul d a-i pierde k amici - tin mai mult la legendara 'obiectivitate' critik (aia kre e!) decit la o amicitie atit d fragila, gata sa s rupa la prima opinie neconvenabila...
3 c ma deranjeaza, si ma va deranja intotdeauna, in kestia asta cu 'nu mi-a placut mie, DECI filmu e prost/debutu e idiot' etc: bai frate, da kiar asha parere buna aveti dspr verdictele voastre?? eu cre k doar un critic are dreptu sa spuna/scrie k un film e prost (sprijinindu-se, desigur, p argumente, nu asha, la o bere!); ceilalti (cinefil, spectator, popor...) au dreptu sa spuna doar 'mi-a placut/nu mi-a placut'; verdictu e apanaju unui critic, restu sint mofturi... sau tacere... sau bere
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif