Aloooooo!
Legaturi Bolnavicioase al lui Tudor Giurgiu chiar nu are ce cauta aici.
Ma irita TG cu unele intiative ale lui privind CNC dar filmul lui de debut intra la categoria debuturi reusite.
DUPA EA
Asteptari zero.Raportat la asteptari este de nota +2.
INGERUL NECESAR
Asteptari uriase. Asteptarile tuturor privind evolutia lui Gica Preda erau uau-valeu,vine Gica din urma. N-am inteles ce a alimentat aceste asteptari insa. Este un tip haios, cu un discurs seducator chiar pentru cinefili si ... Si mai ce?
POLUL SUD
De departe bate tot. De la ce vine titlul? Un prieten l-a vazut recent la Cinemateca. Cu greu am obtinut o copie VHS a filmului. Este incredibil de fad. DE LA CE VINE TITLUL? L-am revazut de 3 ori si tot n-am inteles.Ultima ora l-am revazut impreuna cu fosti colegi de facultate. Nimeni nu a inteles de unde vine titlul. Mor sa aflu. Si cind te gindesti ca a fost si DECAN la FACULTATEA DE FILM-UNATC.
TANCUL
Raportat la succesele inregistrate de scurt metrajele realizate de regizor in studentie as inclina sa cred ca este vorba de un accident. Ce-i drept regizorul s-a urcat beat la volan, a trecut pe rosu in intersectie, a omorit 4 copii si 5 babe pe trecerea de pietoni, a facut pana pe stinga si nu a oprit, si-a dat cu capul de parbriz insotitorii etc. Dar Andrei Enache demonstrase inainte ca are permis.
Exagerata nominalizarea filmelor DUPA EA, INGERUL NECESAR,LOGODNICII DIN AMERICA la premiile GOPO 2008 !!!
Pai de ce nu se da un premiu GOPO si pentru ...
CEL MAI BUN CATTERING?
Sau pentru ... CEL MAI BUN SOFER?
CEL MAI BUN DULGHER
Ca sa plece toata lumea cu premii acasa.