Thread: Oscar 2008
View Single Post
Old 25 Feb 2008, 06:23   #61
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Un palmares normal...

Mä bucur pentru cele patru statuete ale lui "No Country...", dar regret cä "...Blood" a luat doar douä. Trei la trei (eventual, unul pentru film, altul pentru regie) ar fi fost mai echitabil.
Alfel, cât de drag mi-e "...Blood", trebuie sä recunosc cä pentru imagine i-as fi dat lui "Atonement"... - dar pe de altä parte, mä bucur cä "Atonement" n-a luat DECAT pentru muzicä; prea era o gogoasä umflatä.

Yay!! pentru D. D.-Lewis
(Sorry pentru Clooney, care mi-e foarte simpatic, dar chiar n-ar fi meritat.)
Yay!! bis si pentru Tilda Swinton - foarte misto gagica; :love: lucrat fin, în "...Clayton". De fapt, rolul ei mi-a pläcut cel mai mult din tot filmul, urmat de Wilkinson; i-as fi dorit si lui un Oscar, da' cu Bardem :love: pe culoarul de-aläturi, cam greu...
Acelasi regret neputincios si pentru Philip Seymour Hoffmanm, si pentru Casey Affleck... Excelenti, bäietii - Philip, mai ales! - da' ce sä-i faci? :? Ce POTI sä faci, cä Bardem ästa, si el, ca Chigurh: rade tot.
Dublu-yay!! pentru «La Môme» - le-a meritat färä discutie! :love: :love:

Surprizä pläcutä la "Juno". Merita un Oscärut de încurajare, dar e clar cä la altul mai acätärii n-avea nici o sansä. Las-cä-i bine.

"Elizabeth..." si "Sweeney Todd...": foarte corect.

"Ratatouille" - normal

"The Golden Compass" - cred cä da... Ca film, oricum mi-a pläcut. Altfel, strict la nivel de efecte... strâns, strâns de tot... Poate m-as fi dus totusi pe "Transformers"...

Bine cä l-au linistit pe Schnabel.

Alelante nu le-am väzut.
Una preste alta, stäm bine.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif