Thread: ziare cu filme
View Single Post
Old 21 Feb 2008, 17:51   #39
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Dragomara:
Pe PCul meu nu merge absolut nicio o subtritrare la fimele (DVD-urile) cumpãrate din magazin, am tot instalat ºi reinstalat codecurile, mã rog, de fapt nu asta mã calcã pe nervi, ani de zile am vãzut TV100 ºi TCM fãrã subtitrare, dar m-a pus naiba sã-l focusez pe tata sã-mi ia un cablu ºi sã vãd, de fapt sã navighez pe televizor, care e mult mai mare, deci mai comod de privit, aºa cã am mai bine de 7-8 luni de când stau cu 20 de metri de cablu pentru transmisiuni digitale, adicã fff rigid ºi9 fff gros (nu mai vb despre cât a costat) pe care nu-l pot conecta la PC pt cã nu se potriveºte mufa pentru PC (chipurile placa video, PC e în garanþie), mã rog, am fãcut ceva improvizaþii cu un adaptor, dar pe TV continuã sã aparã "no signal", inutil sã mai zic cã nu am citit cartea tehnicã la TV, la ce mi-ar tb, cã oricum sunt Dolce ºi folosesc telecomanda lor. :P
ai activat din windows televizorul ca secondary monitor? ºi ai dat TV în modul video? dacã tot nu merge, mai bine-þi iei un cablu S-Video. e vreo 10 lei de 5 metri ºi 15 lei de 10 metri ºi e subþire.
problema mea cu titrarea ºi dvd-urile pe PC e cã n-am gãsit un player care sã mi-o afiºeze sub film (deci pe banda neagrã inferioarã) la alea widescreen (majoritatea).

Originally Posted by Dragomara:
când eram copil aveam în blocul vecin un nene care ne dãdea desene animate, seara, pe peretele blocului, tuturor copiilor de pe stradã. majoritarea erau în limba rusã. vai, nu mai mi-am adus aminte de asta de secole! oare cum se numea lupul ãla dat dracului?!
ãsta?
pãcat cã nu-l gãsesc pe imdb :(