Bun, si acum explicatiile.
A fost greseala mea. Am vrut sä clichez pe "Quote", ca sä am cele patru paragrafe ale Dragomarei si sä le räspund punctual, stergând apoi citatul. Din grabä, am clicat pe "Edit", n-am observat, asa cä am fäcut toatä operatiunea IN MESAJUL EI, înlocuindu-l cu al meu.
Noroc cä am observat relativ curând, si am mai gäsit varianta anterioarä a paginii în memorie (prin trei "Back"-uri). Asa cä am refäcut mesajul Dragomarei pe care-l anulasem, iar pe al meu l-am re-postat, în conditii normale.
Ca atare, mesajele intermediare au fost determinate doar de acea eroare, acum remediatä.
Mai profit de aceastä ocazie ca sä-mi exprim dezamägirea totalä în raport cu un user despre care avusesem o pärere excelentä, ba chiar, acum douä luni, am vorbit la telefon si am stabilit sä ne vedem prin ianuarie-februarie, ca sä discutäm ceva. Recent, färä nici un motiv, a trecut la o atitudine ofensivä, jignitoare si vulgarä. Desi e departe de a fi prima oarä când sub aparentele unui gentleman descopär, ulterior, o combinatie de bädäran si poltron, încä n-am ajuns atât de cinic încât sä rämân indiferent la asemenea revelatii insalubre. Prin urmare, sper cä de-acum mä va ignora total; consider orice comunicare cu el (chiar si indirectä), nulä si neavenitä.
|