View Single Post
Old 20 Feb 2008, 07:29   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: offf

Sezi linistitä, n-o iau personal, si nici lezat nu m-am simtit. Atâta numai, cä-s foarte precis si exact - deformatie profesionalä, pesemne...

Mutatul postärilor tale nu avea de ce sä te deranjeze. Nu s-a pierdut nimic din ele, ba chiar au câstigat, devenind nu doar mai potrivit plasate, ci si mai vizibile, în topic separat, cu titlu elocvent.
Din acelasi motiv, nu a fost nevoie sä fii anuntatä în mod special: manevra era vizibilä si clarä. At fi fost de-a dreptul pleonastic, ca-n filmele românesti vechi, unde personajele spuneau pe gurä si ce se vedea cu ochiul liber cä fäceau: "Am venit", "Acum eu plec", "Dau si eu un telefon", "Uite, mänânc", "Päi, lucrez, dupä cum vezi..."

Anii de când existä acest forum au fäcut sä se contureze de la sine actualul echilibru între "rigiditate temebelä" si "libertate si lej-itate" (inclusiv prin opinii ale userilor, de care s-a tinut seamä, atunci când s-au impus prin cantitate si/sau ratiune). Nu prea credem în haosul si anarhia pe care scrie «Liberté, égalité, fraternité», cum, desigur, nu credem nici în rigiditatea draconicä deghizatä în "ordine si disciplinä". Ca dovadä: o conducere autocratä ti-ar räspunde: "Nu-ti convine? Tai-tai, cä nu te tine nimeni cu forta!" Noi îti räspundem: "Dacä ne-ai gäsit, ti-am pläcut si ai rämas cu noi, învatä sä ne accepti asa cum suntem, si nu ne päräsi."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif