View Single Post
Old 15 Feb 2008, 18:00   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Eu am splitat topicul. Interventia ta, si discutia ulterioarä, tineau de un subiect (comportamentul civilizat pe forum) complet separat de cel al thread-ului (algoritmul de identificare a filmelor din baza de date, dupä diverse criterii de gen, rating, etc.).
Dacä vrei, poti folosi functia Edit, la primul mesaj, pentru ajustäri (inclusiv modificarea denumirii topicului - eventual intitulându-l "vai", conform mesajului postat initial, de la care am splitat).
Sper sä nu ajungem iar la teoria chibritului, numai pentru atâta lucru.
:love: :love: :love:

Originally Posted by Dragomara:
au mai rãmas cel puþin 35 de ani de mai bine de 8 ore de muncã (monitorate cu ecuson magnetic), cina de pregãtit, praful de ºters, gunoiul de dus, piaþa de fãcut, cartea de poezie de citit, CDul Elenei de scris, ºi blogul "verbal" de actualizat, peste 70 de persoane care nu-s în faþa PCului aºteaptã ce, cu cine, cum, unde, când ºi de ce am MAI fãcut! Dupã toate asta tipul/ tipa e liber/ ã.

--------------

în primul mesaj scrisesem despre o emisiune de radio despre literaturã ºi Net, detest sã mã repet, aºa cã o sã tac pe topicul "meu", care cred cã ar fi avut ceva eficienþã la grãdiniþã, mã rog, asta dupã orele despre albinuþe ºi trâoraºi.
Astea nu e clar la ce se referä, dar nu-i nimic, le putem läsa asa. Nu e nevoie de explicatii.

* * *

Cazeemeer, scuze, uitasem dincolo acest mesaj, aflat între mesajele intitulate "aaa" si "mda":
Originally Posted by Cazeemeer:
Originally Posted by Dragomara:
ºi scuze cã i-am uitat pe liderii absoluþi (ºtiu cã e pleonasm, dar nu mã putui abþine)
Nu e niciun pleonasm. Calitatea de lider este relativa: poti avea lideri care au autoritate asupra unui grup restrans, deci poti avea si "lideri absoluti".
Si hai sa privim un pic in perspectiva: poate ca discutiile de aseara ajunsesera intr-un punct exagerat, dar lumea nu se ia de tine inutil.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif