View Single Post
Old 13 Feb 2008, 23:11   #1
MMihai
Novice

MMihai

Send a message via Yahoo to MMihai
Ajutor! - Mesaj pentru administratori

Apreciez foarte mult munca dumneavoastra in a construi cea mai cuprinzatoare baza de date de filme de pe vre-un site romanesc. Sunt un mare consumator de film (minim unul pe zi obligatoriu). As dori sa vizionez cat mai multe si cat mai bune insa de acum am cam ajuns in situatia sa am mare nevoie de recomandari, pentru ca am vizionat deja tot ce mi-a fost recomandat. Consider ca cel mai de folos mi-ar fi un tabel de tip excell poate (daca nu orice fel de tabel) care sa contina toate filmele indexate de dumneavoastra in acest util site in urmatorul mod: o coloana cu numele filmului, o coloana cu anul aparitiei, o coloana cu regizorul, o coloana cu actorii principalui si una cu genul filmului. Dumneavoastra aveti toate aceste date, dar este foarte greu pentru unul ca mine, sa caut orice film care sa fie in acelasi timp si comedie si western spre exemplu fara sa citesc toate listele de la cele doua genuri in parte. Daca as avea un tabel, dupa o simpla sortare as putea foarte usor sa gasesc filmele care seamana cel mai bine ca gen cu un film care mi-a placut. Cu multa consideratie, va multumesc anticipat!
MMihai is offline   Reply With Quote sendpm.gif