View Single Post
Old 11 Feb 2008, 06:01   #29
saskiul
Senior

saskiul

surdul si muzica

MIE 'toata muzik ro d film' mi s pare asha cum am scris mai sus... dar poate k n-am eu ureke muzicala, mai stii? (sau k prefer filmele fara niciun fel d muzik) k gust (bun) stiu sigur k am... oricum, nu ma omor dupa muzik in general: as putea trai f bine si fara ea.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
dedicatie speciala pentru toti cei 'cu gust (bun)' dar care 'pot trai f bine fara muzica': In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste la vioara. Un leu se apropie, ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cativa pasi de el, miscandu-si capul in ritmul muzicii. Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret. Dupa ceva timp vine al patrulea leu, care il mananca pe cantaretul nostru. Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie: - Ti-am spus eu ca daca vine surdu', s-a zis cu muzica?........................................... ................
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." - Friedrich Nietzsche [/i]