"În funcþie de realitãþile sociale ºi politice ale fiecãrei þãri ºi în funcþie de cît de actual e subiectul pentru comunitãþile respective. În Italia, Vaticanul a criticat filmul; în Polonia, ca ºi în cea mai mare parte a Mexicului, avortul este scos în afara legii; în Portugalia, lucrurile stãteau la fel pînã nu demult, iar în India ne-am confruntat cu cenzura si doua regimente din wehrmacht."
dar sa lasam scuzele. ce succes de casa a avut in romania, unde a fost laudat de le-au sarit plombele si si-au sclintit falcile? cand am fost eu sa-l vad erau in sala doar cativa amarati care cautau un pretext sa-si pipaie consoarta. daca cineva a visat ca filmul asta o sa faca bani, tre s-o lase mai moale cu secarica. fara scatoalca aurita, care este din punct de vedere al marketingului mai importanta decat filmul insusi, pentru ca afara lumea merge sa vada filmul care a luat cannes-ul, probabil nu si-ar fi scos nici banii de productie, ruland doar in romania, in nici un caz.
"Care ar fi, în opinia ta, paradoxul secolului în care trãim?"
seinfeld crapa de ciuda, iata replicacare a cautat-o de-o viata. nicike si cu gigi kant. am ras de m-am cracanat. bancu cu moliere e cam rasuflat, era mult mai adecvat ala cu iozefini...