View Single Post
Old 07 Feb 2008, 19:57   #1
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Michael Clayton - 7/10. Ii dau 7 si fiindca m-a secat putin. Aveam initial in gand sa-i dau 8, but no...genu asta de film, despre america cooperatista, despre afaceri ilegale, ascunse sub maldare de documente, birocratia, jacmaneala, prostia, sora cu paranoia, in unele personaje...nebunia nejustificata, toate asta formeaza un film care se bazeaza pur pe scenariu si jocul actorilor...asa ca, de unde cele 7 nominalizari??? Regia, ce? Regie ca asta nu merita premii sau nominalizari importante, nu merita mentionata...muzica, da, asta mi-a placut, m-a facut sa rad, muzica a fost numai un bas care iesea in evidenta si melodia de la credit rollul final, not great...cel mai bun film al anului - pentru ce?...nominalizarile sa zicem ca merita, toti au jucat exact cum trebuie, modelandu-si personalitatea si stilul pe personaje cunoscute (in cazul lui George, cu cel din Syriana) si probabil necunoscute pentru altii, sa zicem...iar scenariul la fel, e liniar, nu intortocheat dar vocabularul si subiectul nu e pentru toata lumea, I mean, pe mine subiecte de acest gen, nu numai ca ma lasa rece, dar rezultatul nu aduce nimic cinematografiei in general, atmosfera sumbra si rece, unele dialoguri taioase si o explozie nu fac un film bun, cu pretentii la premii mari. Dar in fine, e doar parerea mea. Iar parerea mea e ca nu merita nici una din nominalizari ca sa nu mai zic ca nu merita nici un premiu.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif