View Single Post
Old 01 Feb 2008, 14:56   #7
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by M0n0:
Ciudat e ca sunt de acord cu Pitbull si cu toate ca am zis ca e un film reusit cele zise de Pit le-am simtit in timp ce ma uitam la film...dar nu le-am mentionat din cauza ca ziceam ca nu inteleg eu muzicalurile si eram ferm convins ca Burton nu poate sa faca vreo greseala...
Originally Posted by Poate ca Neuptolem:
acum am citit si eu Cele Ce Au Fost Scrise De Pitbull si am vazut Lumina! Credeam k stiu s-mi dau cu parerea despre filme. boy, was i wrong! I have seen the error of my ways!
Gandindu-ma acum cu nostalgie la ziua de alaltaieri seara cand am pasit afara din cinema crezand (k un naiv ce eram! imi dau seama acum) k mi-a placut filmul. Sa crape fierea in tine, Tim Burton pentru k am crezut in tine!
dar acum trebuie sa-i multumesc lui pitbull pentru Cuvintele Alese cu care a avut buna-vointa sa se aplece asupra filmului si sa-i spuna cu atata panas si cu o singura inflexiune a penelului sau: "SUX". :happy:

si cata dreptate a avut!

Originally Posted by M0n0:
Si nu pot sa nu-mi aduc aminte de Edward Scissorhands cand ma uit la camera unde isi facea treaba Sweeney...
toti si-au adus aminte de treaba asta. doar asta a fost intentia lui burton: tii minte faza de pe la inceputul filmului cand todd isi ridica briciul si spune ceva de genul :"now my hand is complete!"?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif