Originally Posted by Mirodoni:
Aloooo, unde eºti, moderatorule ! Au sãrit ãºtia pe mine ! Cu ce le-am greºit, dom’le ? La început m-a amuzat, dar vãd c-o þin una ºi bunã ! Explicã-le, dom’le, cã dacã eram ãla, nu lãsam sã se înþeleagã acest lucru din Profil sau e-mail Dacã ziceþi cã era un idiot ºi mã comparaþi cu el, eu vã zic PA !
|
Originally Posted by Neuptolem:
, intre timp s-a facut dreptate iar puterea disturbatoare a lui Mistah J a incetat sa ne mai sacaie; aici, mai sus, alakazam (tac-su lu' Mistah J, adica tot el). ……
Sunt mandru c-am fost cel care a dat in vileag psihopatia Scrasnitorului-de-Masea! De fapt, e singura chestie de pe forum cu care ma mandresc cu adevarat! Imi place sa am asa... un aer justitiar , mai ales cu d'-alde d'-astia. Dupa episodul alakazam a urmat Mistah J (primele lui mesaje sunt CONCLUDENTE – mirodoni…
|
Originally Posted by Mirodoni:
Nu- þi port picã. Atât te-a dus pe tine mintea. Pe mine m-a deranjat atitudinea celor maturi care s-au uitat în... gura ta. Nu toþi, dar nici mare lucru nu au fãcut ca sã afle adevãrul. În fond, dacã are mai mare importanþã cine eºti decât ce ai de spus, ce rost mai are…
|