View Single Post
Old 27 Jan 2008, 18:47   #170
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
A expirat termenul de 4 ore, 3 minute si 2 secunde, ce l-am dat pentru raspunsul la intrebarea "De unde se poate sti ca in cele doua borcane de ness de pe pervazul ferestrei studentelor Otilia si Gabita (din prima secventa a filmului), nu se afla in nici un caz ness, ci cafea naturala - intr'unul, si nechezol in celalalt?"; si tocmai fiindca intrebarea era de o mie de ori mai usoara* decat in cazul semnificatiei nuntii - socotesc ca am terminat definitiv cu toate smecheriile de doi bani ale domnului Mirodoni.

PS Abia acum, pot pentru ca sa zic ca nu as mai avea nimic impotriva leit-motivului forumist legarderist cinemagist: sa chemam pe autor!
Deci imi permit sa astept (mult mai linistit decat detractoristii mei), o eventuala confruntare cu (extrordinara) scenografa Mihaela Poenaru - cel putin pe tema asta: ce cautau pe pervazul din prima scena, cele doua borcane identice de ness - pline pe jumate cu cafea.
* Basca e destul de greu de crezut ca daca vreun surfer djinjisist cotoist stia raspunsul, ar fi lasat sa'i scape o ocazie atat de grozava de a'mi da peste nas: e vorba de faptul ca borcanele acelea de ness, nemaiavand eticheta, sunt folosite - ca si cutiile de tabla de Amigo (cu lapte praf), pe post de recipiente pentru cafea; si fiind doua cam la fel, este greu de crezut sa fie ambele cu acelasi tip de cafea (dat fiind si faptul ca cele doua prietene isi tin cam totul - in situatiile de criza chiar si...pasarelele - in devalmasie).
Mel is offline   sendpm.gif