View Single Post
Old 27 Jan 2008, 00:04   #167
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Originally Posted by mirodoni:
@Mel
Am fãcut referire la mesajul tãu cel mai recent, nu la cel postat cu 12 zile înainte. E drept cã acesta din urmã fãcea referire la cel la care ... te referi.
E bravos: pai care'i deosebirea?! De vreme ce "mesajul recent" nu facea decat sa'l citeze pe "cel postat de 12 zile"?! Asa ca ramane sa raspunzi la intrebarea: de ce cand eu nu m-am schimbat, matale te-ai schimbat?! Intr'un hal fara de hal...mistahist:

Nu m-a contrariat ºi nu m-a supãrat, mai ales cã ai afirmat despre mine cã am fãcut observaþii profunde.
.................................................. ......................
Nu te-am acuzat de fanatism, mã refeream la alþii

Ei uite ce "pachet" (cu...gogosi) imi servesti acum, uitand ce "pachet" mi-ai servit mai sus:

Ce mã deranjeazã pe mine este fanatismul unora, pro sau contra.
Eu am comentat unele scãpãri ale scenariului sau regiei, deºi ele puteau fi ºi de montaj*.
Nu am pomenit de nuntã pentru cã semnificaþia este prea evidentã. Deasemenea, nu am scos în evidenþã meritele scenografiei, tot pentru cã sunt... evidente. Nu numai pentru mine, ci pentru toþi forumiºtii, consider eu. De aceea ai devenit agasant în ochii lor, insistând asupra unor lucruri evidente.
Esti taman ca hotul pe care dupa ce'l prinzi cu mana'n buzunarul tau, tot el tipa la tine: "Da' ce - eu?! Sa'mi moara mama si copilasii (ca nu eu)!"
Cu'atat mai mult cu cat tupeul de'a sustine ca stiai (dupa ce v'am dat 13 ore ca sa raspundeti) de "evidenta" treaba cu nunta - intrece tupeul tuturor Mistah-ilor de pe lumea asta! La fel si tupeul martian-ferentarist de'a sustine ca toate observatiile mele scenografice n'au nicio relevanta, dat fiind ca "toata lumea a observat":
- si gramada de chiloti de pe calorifer (din prima secventa)
- si borcanele cu cafea, iaurt si miere de deasupra (basca sticla cu lapte)
- si mai ales tichia de margaritar: vaza cu imortele din mijlocul acestei gramezi, basca acvariul cu pesti (de care cum dracu ai uitat sa exclami ca bat de asemenea campii!?)
- si cele doua cesti cu farfurioare cu tot de cafea - care erau...de furat (si asta ati observat, gagiule!?)
- si resoul muncitoresc consumand in draci energie electrica tot...de furat (in contradictie cu bezna de pe coridoarele aceluiasi camin, pe care iarasi nimeni nu a sesizat-o!)
- si musamaua multifunctionala
- si somoigul de mii de lei indesat direct in buzunar
- si buletinul Otiliei uitat la...spalat - odata cu blugii
- si usile de la camere si de la dulap care scartaie infiorator (ca daca v'oi vorbi de'ntreaga coloana sonora, adica de namaivazuta muzica mungista a lucrurilor, o sa'mi turbati de tot - mai cu seama ca n'ati vazut niciunul legatura dintre splendida coloana a "Occidentului" si cea - net superioara - a 432-ului!)
- si de pasta, vata si sapunul confiscate de Gabita Otiliei - la un loc cu timpul ei disponibil, basca integritatea ei fizica si morala, basca...libertatea!
- si legatura dintre toate (confuziile) astea si..numele lor confuze si...dansele ("Dragut" si "Mihartescu")!
- basca abuziva cruce rosie de pe toate ambulantele comuniste
- basca taxiul cu aceleasi (lipsa de) insemne (internationale)...martiene
- basca pantofii de vara - fara siret ai lui Bebe (ca si blugii lui rusesti)
- basca descaltarea Otiliei - legata de scobitul in nas al lui Razvan Vasilescu din "Marfa si Banii" (si pe-asta mi-ai scapat-o de nu mi-ai citit-o?!)
Toate astea (ca sa nu mai continui cu inca de 7 ori pe-atat de multe observatiuni!) le-au vazut cu totii, cotoiule!?
Pai daca'i p'asa - atunci cum palaria me, ti-ai permis mataluta sa jignesti niste observatori atat de avizati, cu observatiunea matale asupra nesimtirii de beton a Gabitei din final!? Hai?!
Basca pe cei peste...2000 de vizitatori ai acestui nou topic - intr-o singura (prima) saptamana! (Adaugat la ora 20.35)

PS Daca nu esti actior cumva, atunci eu te asigur ca poti sa dai linistit (la actiorie zic): ai fi primul admis !
Iar de regizior, n'ai fi deloc potrivit - ca doar vezi si tu bine ce mai regie de doi bani mi-ai regizat aici

Originally Posted by Mirodoni:
Nu se pune problema dacã stau bine cu memoria. Nu stau bine cu timpul. Nu vreau sã te superi, dar ai scris atât de mult încãt am citit pe sãrite. E problema mea... Târziu am observat cã mi-ai analizat cu migalã observaþiile.

Intr'adevar - nu cu memoria, ci cu...nerusinarea!
Cand dispar, e taman pe dos.
Melus Negrescu
Mel is offline   sendpm.gif