Domnule @Mirodoni, deocamdata am pentru matale, doar trei intrebari:
1. Cum se face ca mesajul prin care ti'am raspuns in urma cu...12 zile (vezi pag. 1: Trimis: 14 Ian 2008 10:21 ) a ajuns sa te...contrarieze si chiar sa te supere abia azi, 26 ianuarie?! Ca eu unul nu l-am modificat cu nimic in tot acest rastimp (decat in partea cu notele de subsol - care nu te vizau) :oops:
2. De unde ai scos-o ca eu vorbesc despre lucruri stiute de toti, cand, dimpotriva, tocmai datorita faptului ca am sesizat numai si numai lucruri
scapate de toti, s'a iscat atata scandal in jurul acestui topic!?
Sau poate ca macar esti in stare sa arati (fie si) un singur caz in care am fost interpelat pentru o asemenea greseala (ca vorbesc despre ce s'a mai vorbit, respectiv ca ma ocup cu truisme)...
3. Despre cine vrei sa spui ca e fanatic?! Despre mine?!
Fii te rog amabil si da un singur exemplu!
Ca nu cumva sa m'apuc (si) eu sa spun despre tine niste lucruri mult mai...neplacute - in special despre "scaparile" de memorie, de atentie si de logica, basca de...obraz. Cu exemple.
Originally Posted by Mirodoni:
Nu am pomenit de nuntã pentru cã semnificaþia este prea evidentã
|
"V'am cantat din fluier si n'ati jucat! V'am cantat de jale si n'ati plans!"
Adica: atunci cand am lansat (timp de 13 ore!) intrebarea cu semnificatia nuntii, invitand pe toti sa'si dea cu parerea, am fost acuzat ca sunt un...circar si'un pervers; iar dupa ce am raspuns, de sofisticarie! Dar nu'mi amintesc defel sa ma fi acuzat cineva de ceea ce m'acuzi acum matale (cu o insolenta de'a dreptul martiana), adica de truisme.
De aceea ai devenit agasant în ochii lor, insistând asupra unor lucruri evidente...
|
Din pacate, daca vei mai citi barem odata mesajele in chestiune, te asigur ca vei vedea si tu ca forumistii respectivi au fost agasati tocmai pentru ca am insistat (numai si numai) pe lucruri...neevidente:
Originally Posted by Proletar:
Ideea e urmatoarea.
Cristi Mungiu nu si-a propus interpretari savante ale diferitelor intamplari din viata unor oameni.
Mel, priveste acest film exact asa cum a fost gandit: fara sofisticari, fara dedesubturi ascunse. Tocmai de aceea actiunea se petrece intr-o singura zi. E doar o felie de viata adevarata. Cata filozofie poti avea intr-o zi mohorata de toamna?
|
Originally Posted by Cazeemeer:
Originally Posted by Mel:
Ei, da'o dracu de treaba @cazeemeere! chiar asa ti se pare ca sunt!?
|
Nu, nicidecum nu cred ca asta esti. Cred ca asta ai vrea sa fi, dar ca forumistii de pe aici ti-au stricat planurile fiindca s-au prins ca nu se ascunde nimic in spatele exercitiilor tale enigmistice si n-au chef sa se joace de-a Sfinxul cu tine.
|
Originally Posted by Pitbull:
Sä fie clar o datä pentru totdeauna: "432 nu contine nici un "mister". NU E GENUL! Nu-si propune asta. E un film limpede, clar, deschis, simplu si sincer, care spune exact ceea ce spune. Inteligenta si profunzimea lui îl fac, însä, sä fie foarte SUBTIL, mereu susceptibil unor noi si noi interpretäri - dar la nivel de FOND, nu rebusistic. Nu e "Coyul lui Da Vinci".
.................................................. ...
Cum e filmul, Melule?
Cum e filmul, Melule?
Esoteric, domnule!
Plin de coduri, domnule!
Si mistere, domnule!
Ca-n Da Vinci, domnule!
|
In sfarsit, ca sa terminam cu orice indoiala, tin sa arat de data asta de'a dreptul...matematic, dimensiunile acestei adevarate...marsavii - adica sa arat ca am prevazut de mult ca dupa ce am dat un rastimp de 13 ore in care nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu nunta, se vor gasi totusi indivizi care vor avea tupeul sa isi insuseasca (toate)..."inventiunile" mele:
Nu am pomenit de nuntã pentru cã semnificaþia este prea evidentã
|
Originally Posted by Mel:
...Cat despre nerusinarea unora de-a ma copia dupa ce s'a pisatara'n toi pe tot ce-am scris, aibi rabdare sa vezi cum or sa conpuna cu totii la comanteruri 432-iste, care mai de care mai turbate si mai porceste impanate cu citate de la...bebe.
Ca daca m'oi asterne si v'oi face desfasuratorul cu toate lucrurile pe care le-ati aflat intr-o saptamana de la mine - puse in balanta cu toate lucrurile pe care le-am aflat eu de la voi intr-o viata, o sa iasa...jale mare!
|
Quod erat demonstrandum.