Thread: Oscar 2008
View Single Post
Old 26 Jan 2008, 02:33   #37
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Melodiile din Enchanted sunt complet altceva, cu cateva clase inferioare celei nominalizate din Once. Pur si simplu nu cred ca s-ar putea acorda Oscar-ul in cauza altcuiva.

Am apucat si eu sa vizionez pe Clayton si pe Juno. Primul, desi mi-a placut, s-a auto-castrat, din punctul meu de vedere, multumindu-se cu un final moale. Problematica vijelioasa a eticii corporatiste, care m-a marcat pe mine, nu isi gaseste raspunsul intr-un banal precum cel ce defineste finalul filmului. Ii lipseste deci acel "ceva" care ar fi putut face diferenta intre o nominalizare si mai mult de atat.

Nu vad cum vreunul din celelalte filme poate sa-si bage nasul in lupta dintre No Country si There Will Be Blood. Chiar de nu l-am zarit inca pe cel din urma, sunt convins ca asa trebuie sa fie.

P.S. Ratatouille e departe de "sure thing". Persepolis, din cate am auzit, este cel putin de-o masura - daca nu mai bun prin definitie, fiindca trateaza o tema cu mai multa profunzime. Acuma spun si eu, ca nu l-am vazut, poate e altcumva.