Vad si eu ca nu te poti abtine iubite @Djinjis - nici macar acum, dupa ce (se pare ca esti singurul care nu te-ai prins) Neuptolem v'a demistificat - mai mult sau mai putin intentionat, intreaga scamatorie pe care v-ati caznit s'o teseti (cu tot felul de de link-uri si aluzii otravite) zi de zi si ceas de ceas
Originally Posted by Neuptolem:
Si daca Pitbull a latrat turbat la urechea ta si tu n-ai auzit nimic, ce pot face eu?
|
A latrat Pitbull?! La urechea mea?! Tur-bat??! Cand palaria mea a facut asa ceva - ca nu'mi amintesc*?! Decat ca, dimpotriva, mi-a facut...poezele si chiar mi-a si...cantat cantece folkist-vintiliste pe versuri divertis-pitbulliste!
Originally Posted by Neuptolem:
Deci, is de acord cu Pitbull in exemple.
|
Care...exemple?! Ca nici el nu mi-a dat nici un exemplu - ci tot asa, doar referinte si aprecieri generale care se potrivesc oricand, oriunde si oricui - in afara de cazul respectiv**. La fel cum au facut toti cei care m-au atacat: nu pentru ca ar fi detectat vreo inadvertenta concreta la mine - ci fiindca au simtit o...foarte mare enervare (ca sa nu zic - cum zici - turbare) intransii