:w00t: Hop-asa!
Pai ce faci Pitbullule?! Ai inceput (si) cu...d'al de'astea?!
Imi...incui topicul - si'apoi iar il...descui?!
BTW, cred ca n'ar fi lipsit de interes sa raspunzi - care din intrebarile urmatoare iti produc cele mai mari...frisoane:
Ce anume va deranjeaza mai mult la toate mesajele mele melodioase - si la topicul asta pe care chiar matale l-ai inventat (adica...splitat), domnule Columbeanu:
- faptul ca e topicul cu cel mai mare numar de vizualizari pe zi? Si ca in timp ce topicul cu analizele matale, d-le Pitbull stationeaza din greu, astalaltu, al meu - creste cu minimum 200 de vizite pe zi?
- sau faptul ca analizele mele cuprind cele mai multe observatii INEDITE - pe cat de concrete, pe atat de exacte - asupra filmului lui Mungiu? Si atrag atentia in mod special ca aici m'am referit numai si numai la...vagonul de fapte ultra-simple aratate la pag. 4 - scapate de TOTI - ca pantofii fara siret ai lui Bebe sau cestile de furat din camera Otiliei si Gabitei...
- sau faptul ca toate incheierile firesti ce s-au impus pe baza acestor numeroase observatii, s'au constituit in niste aprecieri care'au scandalizat (umbli sa ne speli creierele??!!) pe toti cei ramasi anchilozati in impresiile si parerile lor prafuite - de luni de zile?
- sau faptul ca de la nimeni altul nu ati mai avut parte de o cantitate atat de mare de informatii exacte, basca formattate?!
|