Originally Posted by Mel:
* Iar eu - si nu numai eu - cred ca rostul unui moderator este cu totul altul decat sa...stearga "pur si simplu" - tot ceea ce nu intelege sau nu'i confirma parerile proprii.
Daca nu cumva Cinemagia o fi facand exceptie de la regulile general admise.
|
Am tot stat si am privit acest asa zis topic (pentru ca pana la urma l-ai transformat in lupta intre tine si cei ce nu iti impartasesc ideile)
Avand in vedere ca lucrez intr-un domeniu ct de cat conex (ma refer la partea de moderare) consider ca masura propusa nu este una atat de aberanta pe cat crezi tu.
Argumentul anti "ideile lui Mel" este unul cat se poate de simplu, daca vrei sa faci o dezbatere accepta ca nu esti tu ala care a fost in creierul unui regizor si scenarist SIMULTAN ca sa stii exact ce au gandit oamenii aia, si mai ales ca oricine poate intelege anumite pasaje oricum in functie de foarte multe aspecte.
Sper sa nu imi sara in cap moderatorii, dar cred ca locul acestui acest asa zis "topic" este in categoria cafenea si argumentez nu se discuta aici nici despre cinematografia romaneasca in general si nici numai despre filmul asta in particular ci incep sa am sentimentul ca seamana cu o sedinta de spalari de creiere.
P.S. "Draga" Mel poti sa nu te deranjezi sa imi raspunzi pentru ca nu ma intereseaza absolut deloc, si nu vreau sa incep o discutie argumentativa pentru ca imi este clar ca nu am cu cine. Oricum raspuns nu vei primi.