View Single Post
Old 24 Jan 2008, 00:14   #333
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Pitbull:
dacä spui "cerc isoscel", sau "6:0=...", sau "Gauss e un mistic retrograd fiindcä a desenat un clopot, ca la bisericä!", profesorul nici mäcar nota 1 nu ti-o dä; te trimite acasä sä vii cu tata tuns.
Relax Nu sunt profesionist in filme, dar sunt profesionist intr-o meserie care necesita analiza logica si rigurozitate maxima. Ei bine, filmele NU sunt astfel. Nu sunt matematica, nu sunt logica, poti sa spui ca cercul e patrat si Gauss mistic retrograd. Supastar a facut o remarca foarte buna - nu am sensibilitatea necesara pentru Persona. Daca as fi avut-o atunci mi-ar fi vorbit la un nivel separat de logica.

Viata noastra e subiectiva. Spune-mi rapid cat face 893 impartit la 23? Nu poti, dar vorbesti de matematica de parca ai fi in stare sa o intelegi. Traim urmand oarecum niste principii logice, dar in primul rand dupa instinct si experienta si temperament. Filmele sunt viata filtrata prin subiectivitatea creatorilor, pot sa spuna orice si sa fie analizate oricum. Depinde doar de fiecare dintre noi.
  Reply With Quote sendpm.gif