View Single Post
Old 23 Jan 2008, 23:03   #327
Neuptolem
Banned

Neuptolem

American Beauty e un film memorabil pentru ca a luat oscar pentru cel mai bun scenariu iar Kevin Spacey face un rol extraordinar de neuitat si Mena Suvari iese in evidenta; Annette Bening are si ea un rol exceptional iar Alan Ball merita oscarul (abia astept sa privesc urmatorul sau scenariu: Towelhead).
Aia cu trandafirii petalati a fost hot rau, plot-point 2 ideal, punga ce zboara purtata de vant...tare de tot!

Persona cred ca este un film bun, la fel de bun ca American Beauty. Nu l-am vazut dar am auzit. Acum as dori sa-mi explice cineva citatul de mai jos de la synopsis - Persona -Cinemagia, eu n-am inteles nimic:

"Persona este o meditatie asupra individului, asupra acestuia si a relatiilor lui cu altii: desigur, nu este vorba aici decat de o variatie pe tema centrala a operei bergmaniene, dar de data aceasta regizorul trateaza tema sa favorita cu o profunzime si o rigoare fara egal, epuizand toate implicatiile."Marcel Martin –l967 (Cinema).

Meditatie, individul, tema centrala a operei bergmaniene, profunzime, rigoare fara egal, implicatiile...mda, daca nu l-ai vazut, n-ai cum sa intelegi.

A fost bine Steffy?

Un mesaj din Colectia glorioasa: Amintirile de Aur!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif