Originally Posted by Pitbull:
Intâmplätor, "The Defiant Ones" ("Lantul") si "Guess Who's Coming to Dinner", desi ipocrite si false ideologic (într-adevär!), erau FOARTE BINE FACUTE CA FILME.
|
Si la ce e buna o masina superba fara motor cand iti doresti sa ajungi undeva? Personal ma intereseaza intodeauna in primul rand scenariul si ceea ce imi transmite filmul (inclusiv prin stilul in care e filmat sau jocul actorilor). Nu sunt un profesionist ca sa pot aprecia un film din punct de vedere tehnic.
Quote:
Ma mir ca nu zice nimeni nimic de Persona,
|
Persona e exact genul de creatie care da majoritatii oamenilor impresia gresita ca filmul de arta e imprenetrabil si plicticos. Im plac unele filme a lui Bergman, dar Persona l-a facut pentru el insusi. Pentru altii e pur si simplu fara sens, cu exceptia unei minoritati restranse careia ii place sa despice firul in patru si eventual sa studieze viata lui Bergman ca sa priceapa diverse lucruri - un efort probabil mult peste rasplata.
Quote:
"The Magnificent Seven" ce-o fi...? Sitcom, SF sau fantasy?
|
Habar n-am, nu l-am vazut si nici nu intentionez. Shichinin no samurai m-a plictisit de moarte (imi inchipui deja alte smilies perplexe si ironice).
Apropo, stiti cum caracteriza Roger Ebert "One Flew Over the Cuckoo's Nest" in cronica sa originala, inainte sa se reorienteze in directia vantului? Hai ca va spun eu: "Forman's failure".