View Single Post
Old 23 Jan 2008, 14:19   #1022
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by klein:
e penibil sa alegi intre Ivanov si Vasilescu. adica unul din ei joaca mai putin bine?
Doar n-o sä zicem cä-s exact pe acelasi palier - i-am jigni pe amândoi.
Am votat cu Vlad Ivanov pentru cä e mai surprinzätor (orice-am zice, Räzvan, cât e el de bun, nu aduce mare lucru în plus fatä de atâtea roluri de marcä anterioare), si pentru cä, la început de carierä, are nevoie de încurajärile pe care valoarea în sine a rolului säu le meritä din plin. - Sä nu uitäm, "432", ca orice pom care dä roade, are denigratorii lui, prosti dar multi, iar läturile lor (mai ales acum, prin rästälmäcirea negativistä a victoriilor de a fi ajuns atât de aproape si de Glob si Oscar, dupä Palme d'or) pot afecta si actorii.
Altfel, sigur cä situatia competitionlä e ingratä: atât de PUTINE si de POLARIZATE filme: trei foarte bune (noi am inclus si "Cold Waves"), si patru catastrofe... Eu le-as nota asa:

"432" = 9,50
"Razboi pe calea undelor" = 8,75
"California Dreamin' (nesfârsit)" = 8,50

"Ingerul necesar" = 4,87
"Dupä ea" = 3,12
"Logodnicii din America" = 2,01
"Ticälosii" = 0,93

E clar cä oricine le-ar grupa similar, permutându-le doar din aproape în aproape, dupä criterii de nuantä. Or, ästa nici nu se mai poate numi clasament - e, asa, o listä-n douä pärti: prima parte e aia din fatä, si a doua e aia din spate.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif