View Single Post
Old 22 Jan 2008, 08:09   #109
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Pai de: si cazeemeer e'un cazeemeer ca oricare altul, si supastar e'un supastar ca oricare altu*...
Da' mel - ati mai pomenit voi de cand v-a facutara mamicutele - asa mel zic**?!

------------------------------------------------------------------------------------

Originally Posted by Cazeemeer:
Bad pun, Supastar. Si oricum, a facut si Mel acelasi joc de cuvinte la un moment dat, dar probabil ca s-a pierdut printre toate modificarile succesive ale mesajelor lui.

Nu s-a pierdut nimic - v'am pus-o de'o parte la pastrare, tacerea aia a mieilor de care intr-adevar am scris (primul) ieri. Cat despre nerusinarea unora de-a ma copia dupa ce s'a pisatara'n toi pe tot ce-am scris, aibi rabdare sa vezi cum or sa conpuna cu totii la comanteruri 432-iste, care mai de care mai turbate si mai porceste impanate cu citate de la...bebe.

Ca daca m'oi asterne si v'oi face desfasuratorul cu toate lucrurile pe care le-ati aflat intr-o saptamana de la mine - puse in balanta cu toate lucrurile pe care le-am aflat eu de la voi intr-o viata, o sa iasa...jale mare!
-------------------------------------------------------------------------------------

Originally Posted by Cazeemeer:
...printre toate modificarile succesive ale mesajelor lui (daca te uiti mai sus, are si modficate de 24 de ori!)...

Ei, uite cum iti dai singur-singurel arama (de analfabet) pe fata - fiindca dac'ai avea de-a face cu caietul manuscris al lui Eminescu cu cele 12 pagini de corectura pe strofa intai din "Luceafarul" - e mai mult ca sigur ca la fel te-ai...ilaria!
Ca de defintia adevarului - ca eroarea permanent corectata - sunt convins ca n-ai auzit de cand te-ai nascut...Si pana azi. Cand ai dat de miel.
Si'alminteri se pare ca pentru al de matale, forumul asta e ca ograda lui tata sau mai rau, ca WC-ul public, unde vii - te slobozi - si pleci!

Si-apoi tu nu vezi ca iti bati capul - ca o fata mare - cu numarul de modificari ale unui text fara sa'ti pese catusi de putin daca nu cumva textul ala spune...adevarul!
Si nu orice adevar!
Fiindca de alaltaieri, de cand v'am postat aici - cu rosu, cel mai bengos comentar 432-ist din lume, ati cam luat-o razna cu totii, ati inceput s'o cocaliti, s-o ingalati, s'o scaldati si s'o aburiti ("you're not wanted here!"), basca s'o...splitati - numa' si numai ca sa nu vedeti ce treaba naspa v-am facut: v'am bagat...mortu'n casa!
Mel is offline   sendpm.gif