View Single Post
Old 21 Jan 2008, 05:23   #157
ulianov
Junior

ulianov

[quote="ricutza"]
Originally Posted by Coshava:
Dupã pãrerea/percepþia mea Bebe nu avea din capul locului alt gând decât sã le ... posede pe cele douã ( probabil banii nici nu-l intereseazã prea tare, chiar aºa - e oare plãtit de ele cu ãia 3000 de lei sau nu ? ) deoarece pare sau se poate deduce cã e un frustrat sexual tipic : spune cã are familie ºi copii dar nu poartã verighetã, locuieºte cu mama sa bãtrânã ºi biniºor senilã ºi pe care nu are cine sã o supravegheze cât e el plecat, insistã cã el nu a pomenit nimic de bani la telefon ºi a spus doar cã fetele vor sã fie "drãguþe" cu el º.a.m.d. :oops:

.

si eu cred ca Bebe a vrut sa-si "aline" riscul pentru un avort provocat dupa luna a treia, cind ar fi fost incadrat la omor. Banii erau pentru un avort "normal". Pentru situatii exceptionale, plata exceptionala.
Remarcabil cum dupa acea bataie de joc o bate cu compasiune pe Gabita pe picior dorindu-i bafta. Cinismul pe culmi. Poate ca Otilia va avea si ea nevoie de el dupa "medicamentul" aplicat.

Filmul este rotund, nu mai ai nimic de adaugat, nu ramii cu acea intrebare " Asa, si? Marinca este extraordinara. Daca celorlalti actori le mai scapa cite o inflexiune fortata, replici rostite aiurea, Marinca e perfecta, e de acolo, din filmul ala.

Si filmul nu e de Oscar. n-are ce cauta la Oscaruri, e prea diferit, prea altfel pentru premiul Academiei care premiaza, normal, academismul.
Dar daca ne fac francezii bucuria si ii dau Cesarul pentru film strain? asta nu se pune, nu? mai avem doar doua doruri: Oscarul si Nobelul.
ulianov is offline   Reply With Quote sendpm.gif