adipaul a scris:
Quote:
...din cate stiu americanilor le-a placut filmul la nebunie...
|
vladvaidianu a scris:
Quote:
hm... esti sigur? ca nu prea a ajuns in cinematografe. s-a servit putin pe la festivaluri unui public dispus sa urmareasca un asemenea film...
|
adipaul a scris:
Quote:
....foarte sigur. filmul va rula foarte putin in cinematografe... deci n-are cum sa aiba incasari fabuloase... dar citeste si tu una alta... cronici, critici, chestii
|
adi, hai sa ne-ntelegem. stiu sigur ca filmul a rulat de doua ori la chicago. ca fapt divers iti spun ca la prima proiectie consulatul ro a cumparat foarte multe bilete pe care ulterior le-a dat cadou unor parteneri...care nu prea s-au interesat de film asa ca s-a ajuns la o mica incurcatura. la ambele proiectii aprox 50% spectatori au fost romani. restul orice natie ar fi fost stiau exact la ce se uita pt ca erau spectatorii unui
festival de film.
o mai fi rulat filmul si paltundeva. nu stiu. oricum inca nu a ajuns in cinematografe si habar nu am cum va fi distribuit. sti tu mai multe? da-ne si noua un link, o vorba....
asa ca "americanii" se reduc la un public de festival (format din foarte multi romani) si oameni din industrie care are experienta si stie mersul cu estetica filmului. si nici pe astia nu ia dat pe spate pe toti. a produs cam acelasi tip de controversa ca si acasa...exprimata mult mai decent si intr-o proportie mult mai mica.
so, pana sa ajunga filmul in deep south rural america mai e ceva. si sa nu uitam ca acolo se decide si presedintii. abia atunci putem spune cam cum le-a placut filmul la americani.
si chiar daca nu le-o placea, who cares?!