View Single Post
Old 20 Jan 2008, 10:22   #104
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
@Coshava, tu stii ce inseamna sa gresesti dintr'un foc atat in forma cat si in continut - cel putin in cazul de fata?

Stii ce? Pana una alta, cheama si tu o...salvare!
Adica - ambulanta, nu te speria...
Si fa'i o poza!
Pe ce parte'ti place tie: si din fata, si din spate si din lateral (numa' nu pe dedesubt)!
Si pe urma bag-o chiar aici, pe forum (poza zic)! Ca sa vedem si noi ce culoare are simbolul acela (ca sa nu te mai legi de exprimarea mea aproximativa) international al salvarii, adica al tuturor ambulantelor din lumea normala
Simbol pe care baietii nostri, adica comunistii nostri nu l-au acceptat decat dupe...'89

Sau ca sa nu te mai obosesti de pomana, ia la mama o poza cu ambulanta si cu crucea albastra (a Sf. Andrei) asa cum arata in toata lumea:

http://www.pulsmedica.ro/pop/galeria/amb2.html

Si pe urma mai du-te si te mai uita odata la 432 - la scena intalnirii Otiliei cu Bebe, scena in care apare, dupa un taxi lipsit si...dansul de culoarea si insemnele elementare internationale ale taxi-urilor, apare deci o statie de salvare cu o groaza de dube-salvari - marca autohtona "Tudor Vladimirescu" - toate cu simbolul crucii rosii - ilegal cf. conventiilor internationale. :sick:
-----------------------------------------------------------------------

Problema esentiala insa nu e nicidecum asta ci cu totul alta: si anume ca daca din tot pomelnicul-inventar proaspat prezentat de mine mai sus, singurele lucruri inexacte ar fi numarul garajelor-de fier-beton, respectiv simbolul sau "crucea" albastra - atunci cum ramane cu restul...?!

Sau altcumva spus: daca eu recunosc totusi si'ti multumesc ca atare pentru precizarea legata de crucea propriu-zisa albastra (cu care marturisesc ca n'am fost in tema), asa cum i-am multumit si simpaticului nostru american @Vladvaidianu pentru pretioasele informatii american-beauty-iste (si pe care tu totusi le-ai respins cu aceeasi inversunare ca si in cazul meu), sau lui @Pitbulll-splitt-istul pentru informatia cu Vintila - apoi mie fratioare, cine palaria mea o sa'mi recunoasca, basca sa'mi multumeasca pentru infernalele si catastrofalele (pentru...voi) informatiuni si conceptiuni 432-iste!?
Ei?!
Mel is offline   sendpm.gif