View Single Post
Old 19 Jan 2008, 21:07   #95
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

:lol: :lol: :lol:
Nici nu stiu de ce imi mai plimb degetele pe tastatura. Vad ca mi-ai interpretat pasajul ala sarcastic ca pe o judecata ambigua si lipsita de valoare referitoare la 432 :lol: :w00t:
Ca nu e un film tezist, ca nu se cade sa-l interpretam ideologic (cum au facut cei de la Vatican in urma cu ceva timp sau cum ai facut-o tu in sens invers insa), ca nu trebuie sa ne ratacim printre detalii pentru a-i relativiza valoarea sau pentru a spune cu orice pret ceva nou s-a tot scris pe topicul asta si nu numai.
Ce nu vrei sau nu poti intelege tu este ca a te apleca asupra unor posibile conexiuni (pisoi-fragilitate-copil-sentiment matern sau viscere-avorton-lipsa de sens) nu e o dovada de rafinament intelectual. Intr-o cronica nu iti poti permite sa divaghezi si orice abatere poate duce la neglijarea esentialului. Pitbull a reusit totusi sa cuprinda in cronica sa si cateva astfel de mici bijuterii doar pentru ca a avut spatiu. Criticii (pe care tu ii acuzi de miopie ca si pe noi) s-au oprit in marea lor majoritate asupra unor chestiuni ca subtilitatea lui Mungiu in a surprinde ATMOSFERA si "spiritul vremurilor", verosimilul tramei sau relatia dura, cinica ce exista intre "produsele umane" ale unui sistem "ilegitim si criminal"( -am vazut ca nici pe Tismaneanu nu-l prea inghiti). Ti-as da mai multe link-uri daca nu as sti ca esti incurabil si batos ca un penis adolescentin (expresia asta am citit-o pe undeva).
Incearca macar sa citesti ce mai e pe Liternet si nu mai veni cu bombe a la Dan Diaconescu.
thequietsurfer is offline   sendpm.gif