Slab nene! Slab de tot!
Pai matale nu vezi ca tot ce faci aici este sa doar sa
indici, sa sugerezi - fara sa
demonstrezi nimic?! [Lucru la care de altfel m'am si asteptat dat fiind tonul tau...vehement si chiar..veninos]
Ca sa nu mai spun ca de fapt esti total incoerent, sau ma rog, eliptic - lipsindu'ti pur si simplu incheierile, concluziile (care deh! te-ar...expune!):
Originally Posted by thequietsurfer:
Mungiu asta s-a preocupat de fapt de paradigma relatiei dintre barbat si femeie (dar nu ai sesizat tu cum a reusit el sa refaca cuplul biblic primordial si nici ca o sa VA SPUN; sunteti cu totii niste pigmei si daca mi va inchinati si imi aduceti ofrande poate ca ma mai gandesc)
|
Talmes-balmes de fatuca de 21 de ani! Nu concretizezi absolut nimic - totul e la nivel absolut general
Originally Posted by thequietsurfer:
Nu mai stau sa-ti decupez mesajele dar sunt sigur ca pe undeva ai scris ca filmul e un perfect manifest antiavort (cu alte cuvinte, dar sensul era exact asta). E redundant sa mai comentez.
|
Nu se intelege deloc despre ce...palaria mea vorbesti!
Ca ma contrazic?! Sau: ca opinia mea despre filmul lui Mungiu e gresita? [Literal am spus asa: ca 432 este - printre (multe!!!) altele - cea mai convingatoare pledoarie impotriva oricarui fel de avort; si ce'i cu asta???]
--------------------------------------------------------------------------------
Iar in ce priveste - ceea ce te-a suparat pe matale si pe multi altii (sa nu crezi ca nu stiu ce'am facut) - rationamentul meu inductiv asupra paradigmei femela - mascul (si nicidecum femeie-barbat!), apoi imi dau si eu seama ca e vorba de cea mai banala inductie din lume! Dar mai stiu si ca tocmai de-aceea le-a si scapat tuturor!
Tot asa cum le-au scapat si (multe) alte "banalitati" ca: legatura dintre bietii pestisori nemancati ai Gabitei, si pruncul pe care tot ea urma sa il...execute cu seninatate in aceeasi zi, ca si legatura dintre pisicutii adorati de Otilia, si acelasi prunc - pe care l-a azvarlit cu mainile ei pe tomberon...
Sau si aici te pomenesti ca ma vezi...aberand.
Mai ales ca sunt tot...singurul (care-am "aberat" evidentiind treaba asta)