Originally Posted by thequietsurfer:
...Tu vrei sa ne oferi o mostra de "lateral thinking", insa gandesti pe de laturi.
|
Poti da macar un exemplu?
De exemplu?
Cand nu aberezi scrii platitudini
|
Se poate da un singur exemplu de aberatie - respectiv de platitudine...?
PS Precum se vede e foarte neclara exprimarea matale - in general, in frunte cu acel "sa ne lasi" - in special*: fiindca daca'ti permiti sa vorbesti in numele tuturor celor ce scriu pe-aici (basca anonimii care doar citesc) asta inseamna ca esti ferm incredintat ca toti acestia gandesc ca matale! Nu s'ar putea sa
ne spui si
noua: pe ce se bazeaza aceasta...originala credinta?!
PS2 In general, cand esti pe un forum - si nu pe maidan - se obisnuieste ca oridecate ori iti vine gustul de-a aduce cuiva acuze mai mult sau mai putin grave, acestea sa fie insotite si de niste argumente...minimale. Asta pentru ca nu cumva sa obligi persoana in cauza sa'ti faca o parinteasca trimitere in starea...prenatala.
PS 3 "Surfer" am mai inteles - dar "quiet"...mai putin
* Nu mai pierd mult timp acum sa explic ca de fapt nici nu am cum sa...plec: Primo; pentru ca oriunde am fost si voi mai fi ("Cotidianul" lui Vantu-Basescu, forumul ziare.ro, etc) am intalnit si voi intalni in mod obligatoriu aceiasi indarjiti...thequietsurferi - intr-un numar mai mic sau mai mare.
Secundo: pentru ca oriunde m-as duce, stiu ca voi fi urmarit tocmai de cei care zbiara: sa ne lasi! Asta daca nu cumva counter-ul din ziare.ro/forum o fi defect (cu un minim de 200 de vizualizari pe zi - de cand am aberat pe-aici)!