Iar eu zic sa ne mai lasi. De cand ai intrat pe forum te-ai tot scremut incercand sa ne demonstrezi cat de patrunzator gandesti, cat de adanc esti in stare sa forezi in materia dura a acestui film pentru a scoate la iveala semnificatii care se feresc de privirile noastre superficiale.
Tu vrei sa ne oferi o mostra de "lateral thinking", insa gandesti pe de laturi. Esti pe dinafara. Cand nu aberezi scrii platitudini si o faci cu aerul ca ne oferi o revelatie(de unde atata bunavointa?- ar trebui sa ne intrebam umili).
Iti multumim si iti ramanem profund si vesnic indatorati pentru solicitudinea manifestata. Dar tu nu esti doar un simplu prieten. Esti un tata ocrotitor care ca orice parinte nu uita sa-si mai dojeneasca din cand in cand copiii. Un MESIA care ne conduce spre lumina dupa ce ne-am balacit maimutareste in obscurantism.
------------------------------------------------
Eu inca nu pot sa-mi dau seama daca esti un megaloman care practica genul asta de discurs("daca nu eram eu...", "noroc de mine ca...", "ar trebui sa-mi multumiti ca...") si-n viata de zi cu zi sau inca un frustrat social(posibil si cultural) care apeleaza la retorica asta ieftina pentru a-si ascunde handicapul si a se pacali pe sine(ca pe noi nu reusesti). In orice caz, forumul asta nu tine loc de terapie.
Cazeemeer avea dreptate cand zicea ca faci parte din categoria oamenilor care au satisfactia meschina de a provoca discutii inutile. Tocmai de aceea imi propun sa evit orice schimb de replici cu tine (in masura in care este posibil).
Un exemplar mai nefericit decat tine se poate gasi, dar nu e de dorit.
|