View Single Post
Old 18 Jan 2008, 23:33   #21
cecilia stefanescu
Novice

cecilia stefanescu

Stimate Sergiu Puiu,
Fiindca ati pomenit numele meu in comentariul dvs., o sa va raspund, sub numele meu (fiindca probabil veti fi de acord ca sub pseudonim multi viteji se-arata), la observatiile pe care le-ati facut in legatura cu rezultatele concursului CNC. Sint convinsa ca, asa cum documentat si exact ati precizat ca, Florin Iaru, unul dintre membri juriului din acest an, este sotul meu si ati descoperit deja, cu mare perspicacitate, legaturile veroase care ne unesc de unii dintre concurenti, la fel de bine v-ati documentat si asupra rezultatelor reale.
Ati enumerat o lista cu cele 9 proiecte pe care Libra Film (patron Tudor Giurgiu, cum bine observati) le-a cistigat. Dintre aceste 9 proiecte, daca e sa le luam pe rind, veti descoperi (desi sint convinsa ca deja ati facut-o) ca la scurt metraj, proiectul cistigator, "Home alone" a luat nota 3.53. La fel, un alt proiect in care Tudor Giurgiu era unul dintre regizori, "De ce iubim femeile", a luat 4.40 si a picat. Restul proiectelor la care va referiti sint proiecte de dezvoltare de documentare, care au intrat in atentia unui alt juriu. Asupra "Caravanei cinematografice" n-am sa va dau eu referinte, fiindca sint convinsa ca ati citit deja nuvela lui Ioan Grosan si aveti posibilitatea sa cititi chiar scenariul scris de Titus Muntean si sa va convingeti ca nu e vorba de o judecata preferentiala. Iar in ceea ce priveste scurt metrajul "Nunta lui Oli", singur spuneti ca la concursul precedent picase cu o nota mare.
Asadar, daca in felul asta credeti ca a fost favorizat Tudor Giurgiu (fost presedinte TVR, dar presedinte al acestei institutii MULT DUPA ce sotul meu aceptase deja si modera o emisiune la TVR cultural din 2004), atunci nu ramine decit sa speram ca pe viitor va exista un juriu mai corect.
Din impetuozitatea tonului si din graba, deduc (sper, cel putin!) ca sinteti un om tinar. Poate ar fi de aceea mai profitabil sa discutati despre regulamentul actual si inechitatile pe care acesta le genereaza, pentru ca va priveste in mod direct.
cecilia stefanescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif