View Single Post
Old 18 Jan 2008, 10:53   #45
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Pai n-auzi mai nene, ce tot zic aici: pacatul acestui film e tocmai ca a'ndraznit sa se atinga de cel mai mare mister de la facerea lumii - de comunism in general si de cel dambovitean in special!

[Si cand m-ai vazut pe mine ca umblu cu...rebusisme?! Asta'i tot ce ai inteles din treaba pe care v-am aratat ca n'ati vazut-o niciunul, cu...nunta?! Si cu pireul?! ca nu te-am vazut sa mai spui nimic - in chestia asta!]

Si de fapt nici nu'i vorba aici de nici un mister ci de ceva mult mai grav si ca atare mai incredibil: e vorba de cea mai mare aberatie, adica de o fata care in loc sa nasca un copil - fie si fara a fi casatorita, risca puscaria si facultatea, basca se prostitueaza cu ultimul necunoscut, la fel ca si prietena ei!
Asta'i tot ce-a vrut sa ne spuna @vladvaidianu (in numele tuturor americanilor!) De ce?!

Fiindca abia acum voi spune cel mai grav lucru pe care nu l-a mai spus nimeni, si anume ca nimeni* nu si-a dat seama ca in cazul unui asemenea film, cu cat e mai bun (filmul zic) cu atat iesim noi mai...prost!
Fiindca e absolut incredibil cum pot romanii nostri sa laude cu seninatate un film care arata de fapt in ce hal de imbecilitate am ajuns!

Cand dispar, e taman pe dos.
Melus Negrescu
Mel is offline   sendpm.gif