Originally Posted by Pitbull:
DACA ar fi fost asa, ar fi fost putin mai bine... Dar de fapt ERAU doar "zombii leprosi si färä creier care..." vorba ta. Neville spune clar: "nu mai au nici o urmä de comportament uman"
|
Asta a spus in incipitul filmului, tocmai de asta ne si duce la "dupa 3 ani" si nu dupa 2 ani de exemplu...dupa acei 3 ani, pana cand au involuat, virusul ori nu isi mai face efectul, ori corpul gazda il foloseste in avantajul sau, ori dupa 3 ani, vedem evolutia lor si a virusului (virusul si-a dat seama ca corpul (cacofonie, da da) gazda are un creier)
Quote:
Imbräcämintea si capcana aia cu manechinul ca momealä sunt specifice psihologiei umane (oricât de degeneratä)
|
S-a observat cat de complicata era capcana cand a facut-o colonelul deci nu cred ca orice fel de creatura ar putea sa o copie.
Quote:
(Apropo, dacä avem nevoie de credit roll ca sä le întelegem ierarhia de turmä, we've got a problem. Rostul genericului e sä ne spunä cine-a lucrat la film, nu ce se întâmpla în scenariu.)
|
Am spus asta doar ca sa existe o dovada palpabila, oricum era evident, stiu.
Quote:
O altä laturä a MARII PROBLEME. Pe bune, nu-i înteleg: de ce nu-si strofoacä mintile sä mai inventeze si câte ceva nou? Pe mine, în locul lor, tocmai asa ceva m-ar fascina, m-ar incita, m-ar face sä lucrez mai cu pläcere si pasiune - cä doar suntem cineasti, nu zarzavagii.
|
S-au bazat pe aparitia in rolul principal al lui Will Smith si a New Yorkului pustiu si s-au gandit ca fac in acest fel ceva cu totul nou.