:shock: EU AM O DILEMA :shock:
Sa spunem ca eu am o casa de productie si vin cu o propunere care primeste finantare :w00t: nu ca ar exista asemenea sanse in urmatorul secol 8)
Este relevant ca e casa mea de productie, sau faptul ca e un sceariu scris de tata care il regizeaza bunicu (si retineti ca nu mai traieste saracu) si joaca numai "vedete" Nicoleta Luciu, Lucian Viziru, Oana Zavoranu, Pepe etc. va garantez eu ca va avea si spectatori si incasari in tara si o sa il cumpere si Media PRO-ul.
Deci succesul e asigurat, banii la fel
Dar va spun eu ca va avea o calitate "de zile mari".
si la fel pot sa fac acelasi film ,la care aleg un regizor care stie ce inseamna regia in general si cea de film in special, cu "anonimi" in distributie (dar care sunt pe scena de cel putin 2 ani, indiferent amatori sau profesionisti), si obtinem un alt film pe acelasi scenariu slab care nu va avea succes, nu va avea incasari nu va fi cumparat de distribuitorii Romani, si s-ar putea sa inceapa sa apara ulterior si aprecierile.
Asadar oameni buni, in domeniul asta treaba se face cu oameni nu cu bani neaparat, nu este relevant cati bani are un proiect ci ce se reuseste sa se faca cu el.
Haideti sa discutam peste ceva timp cand avem pe ce nu pe niste idei/ipoteze de genul filmul X are un nume asa si pe dincolo (nume care la lansare poate sa fie altul), pentru ca s-ar putea sa ne trezim ca putem sa avem surprize placute in unele cazuri si neplacute in altele.
Astept sa-mi dati in cap cu contraarumente care stiu ca vor veni.