ce ati fumat,mah,naucilor?(nu socotesc ca va jignesc,intrucat cred ca “nauc” vine din rusa,de la “nauka”-adica “stiinta”-deci naucul este un stiutor,spre deosebire de mine,care sunt un dibuitor)
acu’ ce va asteptati?ca dup0a ce-ati folosit filmul lu mungiu(deloc prost)ca sledgehammer politic si estetic(cu care ati spart maselele si ati rupt mainile dushmanilor VOSTRI),sa asistati la bucuria indecenta a celor care sustin de un an de zile ca 432 este inferior celor mai bune filme din 2007(an cu o recolta exceptionala de filme,admitem cu totii)?
am memorie buna,si-mi aduc aminte ca prevedeam in seara in care 432 a luat palme d’or(sperand totusi ca intamplarea de atunci o sa calmeze frustrarile noastre istorice,ptr.ca acesta e cel mai important premiu din lumea filmului,nu oscaru,unde poate fi mentionat la coada unui pomelnic de filme americane spre care e concentrata toata atentia),ca premiul asta,in loc sa fie baza si tema de discutie serioasa,de comparatii si analize a ceea ce este si poate deveni filmul romanesc,va fi folosit ca munitie in discutiile de calibrul celor pe care le purtam noi pe forumurile astea de rahat.s-ar fi putut cauta explicatii cinstite si curajoase(asta as fi vrut sa vad!)ptr. faptul ca filmu cu avortu a batut o creatie atat de policrom-rafinata si delicata precum “le scaphandre…la care mungiu n-o sa ajunga nici daca o sa se mai nasca o data.
ati merita sa v-o traga schnabel cu pula indoita,fir-ati ai dracu de nesatui(nici oscarul n-o sa va ajunga,sunt convins)...