View Single Post
Old 14 Jan 2008, 12:28   #28
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
432 abia a inceput!

Imi pare rau ca trebuie sa plec.
Raspunsul lui Mungiu relativ la legatura dintre viscerele din farfurie si...copilul abia lichidat, este ca toate celelalte un raspuns perfect diplomatic: "doar nu vreti sa va dau eu acum totul mura'n gura!"...
In privinta pireului, nu despre pireul ala de la nunta (?) e vorba, d-le @Proletar, ci de pireul facut de ma-sa lui Adi.

Nu'i nimic deplasat d-le Pitbull: am citit tot ce s-a scris in chestiune (fiind deci vorba de o apreciere strict comparativa).
Si pentru a va compensa exagerata...modestie, apoi aide sa ma laud eu...porceste: poate cineva sa imi arate observatii mai amanuntite despre 432, decat cele din www.cotidianul.ro - din ultimele zile (4, 7 , 8 sau 9, 10 ianuarie)?!

La revedere

PS Legatura dintre pireu si nunta din scena finala este cu totul alta, si e legata de - ceea ce nu a sesizat absolut nimeni - adica de insasi tema quintesentiala a filmului: si anume ca relatia oricarei femei (ca atare) cu oricare barbat (ca atare) nu poate fi decat in urmatoarele formule clasice:

:love: - sau de tipul Bebe (cu plata pe loc)

:love: - sau de tipul Adi (care'i aceeasi...marie cu alta palarie - basca cu plata la...pastele studentilor)

:love: - sau - in cazul cel mai fericit - de tipul pireu pe baza de nunta ("Stai linistit ca n'am de gand sa'ti fac tie toata viata pireu!"...)

Vreo nelamurire?

:love: :love: :love: "Siiii m'am indra-gos-tit de tiii-ne! De tiii-ne, de tiii-ne, de tiii-ne!" :love: :love: :love:
Mel is offline   sendpm.gif